A Szuper Hialuronsav™ egy speciális szabadalmaztatott formula, mely három különböző hialuronsav kombinációjaként mélyen hidratálja és feltölti az arcbőrt.

A Hada Labo Tokyo egyik legfontosabb összetője a vállalat Japán, Kyotoban található laboratóriumában lett kifejlesztve. A tesztelés azért indult, mert rájöttek, hogy a hialuronsav különböző formái eltérő hatással vannak a bőrre. A Szuper Hialuronsav három hialuronsav típus pozitív tulajdonságait kombinálja, így jóval erősebb, mélyebb és hosszabban tartó hidratációt biztosít az arcbőr számára.

1. A Szuper Hialuronsav™ első fontos összetevője a Hialuronsav Plusz (HA+). Apró molekuláinak köszönhetően mélyre hatolva fejti ki hatását a bőrön belül. Bevonzza a nedvességet és a hagyományos hialuronsavnál 2x erősebb hidratációt biztosít. A hatása főleg a bőr külső megjelenésének javulásában érzékelhető: lágyabbá, erősebbé és fiatalosabbá varázsolja az arcbőrt.

2. A következő összetevő a Mikro Hialuronsav (Micro HA), amely hosszabb Diszacharid láncokból áll. A hatóanyag a bőr belsejébe zárja a vizet és segít belülről hidratálni a bőrt. Lehetővé teszi különböző rétegek hidratációját és láthatóan puhítja az arcbőrt.

3. Az utolsó összetevő a Makro Hialuronsav (Macro HA). Fő tulajdonsága, hogy hosszú láncokban elhelyezkedve egy hialuronsav réteget képez a bőrön, ami meggátolja a víz elpárolgását. Ez az összetevő garantálja a Lock-in-Moist hatást, mivel szó szerint a bőr belsejébe zárja a nedvességet.   

Fizetési lehetőségek

Sprinter utánvét (490Ft)

Banki átutalás

Bankkártyás fizetés- Barionnal

 

Elérhetőségek 

info@hadalabotokyo.hu

Közösségi média 

@hadalabotokyohungary

                     

Fizetési lehetőségek

Sprinter utánvét (490Ft)

Banki átutalás

Bankkártyás fizetés

 

Elérhetőségek 

info@hadalabotokyo.hu

Közösségi média 

@hadalabotokyohungary

                                  

0
0 termék