Gyakran ismételt kérdések

Tényleg valódi japán formulák a Magyarországon kapható Hada Labo termékek?

Igen. A Magyarországon kapható Hada Labo termékek formuláit a Rohto Pharmaceuticals Japánban, Kyotoban található laboratóriumaiban fejlesztik ki. Ezután a termékeket Japánban vagy az Egyesült Államokban állítják elő, szigorúan a Kyotoban létrehozott előírásoknak megfelelően. Az európai rendeletek miatt néhány termék összetételét némiképp meg kellett változtatni a Japánban kapható termékekéhez képest. Ez azonban nem befolyásolja a krémek hatékonyságát.

Mi a különbség a Japánban és a Magyarországon kapható krémek között?

A szabályozások miatti változtatásoktól eltekintve a termékek összetevői és a használt formulák ugyanazok, mint a Japánban kapható termékek esetében. A két országban kapható termékek között a legfőbb különbség a megjelenés. Az európai piacra a Hada Labo termékek új csomagolást és új márkanevet kaptak.

Van különbség a Magyarországon és a Japánban kapható Hada Labo termékek összetétele között?

Az alkalmazott formulák és összetevők ugyanazok. Különbség csupán az összetételben lehet, mégpedig azért, mert az európai és japán rendeletek eltérnek egymástól, így az Európában kapható termékek összetételét a szabályozásoknak megfelelően kellett megalkotnunk.  

Miért tér el a Magyarországon kapható Hada Labo termékek csomagolása a Japán termékekétől?

A Magyarországon és Európában kapható Hada Labo Tokyo termékek designja megegyezik az Egyesült Államokban kapható termékekével. Az európai és észak-amerikai fogyasztóknak nagyon hasonlóak az elvárásaik a termékek külsejét illetően. Célunk az volt, hogy ezeknek a preferenciáknak megfelelő csomagolásban tudjuk kínálni a megszokott, Japánban is kapható formulákat. 

Miért olyan egyszerűek a Hada Labo termékek összetevői? Mi az oka annak, hogy viszonylag kevés összetevőt tartalmaznak?

A Hada Labo a japán letisztultságot és egyszerűséget hivatott megtestesíteni. Ez a jellemzője az, ami garantálja a bőr biztonságát a hosszútávú használat során. A márka értékei között szerepel a következő mondat: „Give the skin what it needs and do not give anything that is superfluous”. A mondat lényege, hogy pontosan annyit adjunk a bőrnek, amire szüksége van, kerüljük a felesleges összetevőket. Ezzel a jelmondattal elköteleztük magunkat amellett, hogy kerüljük az olyan összetevőket, mint például a színezékek, vagy illatanyagok.

Mit jelent pontosan, hogy a Hada Labo Japán elsőszámú arcápolási márkája?

Az utolsó hat évben a Hada Labo volt a legtöbbet értékesített arcápolási márka a Japán kozmetikai piacon 5 kategóriában, az arcápolók, arcápoló tejek, krémek, maszkok és esszenciák között.

Mi az a négy lépéses arcápolás?

A négy lépéses arcápolási rituálé az ajánlott napi alkalmazási procedúrája a Hada Labo krémeknek. Termékeink úgy lettek kifejlesztve, hogy a négy lépésnek megfelelően lehessen őket alkalmazni. A japán nők többsége hozzá van szokva ehhez az aprólékos folyamathoz. A világ más pontjain élő nők számára először nehéznek és összetettnek tűnhet a folyamat, azonban egy pár napos próbával könnyen a napi szokások részévévé tehetjük a rituálét.

Hogyha a négy lépés már a mindennapjaink részét képezi, akkor egy kis idő elteltével elérhetjük, hogy ennek hatására félre tegyük a hétköznapi teendőinket néhány percig és élvezzük a lépéseket. A japán hit szerint az arcápolás csak egy része egy hosszabb, összetettebb folyamatnak, ami végül elvezet az egyensúly és az egészség biztosításához az egész testen belül.

Ki lehet hagyni egy-két lépést az arcápolási rutin lépései közül?

Természetesen. Lehetőséged van a saját ízlésednek megfelelően kísérletezni a termékekkel. 

Használhatom a White és Red Line termékeit felváltva?

Természetesen! A te feladatod kiválasztani, hogy melyik termékek illenek legjobban a bőrödhöz. A White és Red Line termékei az igényednek megfelelően használhatóak felváltva, vagy akár egy rituálén belül is. Fontos viszont, hogy a folyamatot a négy lépéses rituálénak megfelelő sorrendben hajtsd végre.

Hogyan juthatok hozzá Hada Labo termékekhez Magyarországon?

Termékeink a magyarországi DM-ek polcain, illetve a webáruházunkban elérhetőek. Kattints ide és válogass!

Van szállítási költség?

A 15000 Ft alatti rendelésekre 1190 Ft-os szállítási költséget számolunk fel. A 15000 Ft feletti rendelések esetén a szállítási költséget mi álljuk. 

Mikor várhatóak új termékek?

Folyamatosan készülünk újdonságokkal. Szeretnénk minél több Hada Labo terméket elérhetővé tenni a magyarországi vásárlók számára. Ha nem akarsz lemaradni az újdonságokról iratkozz fel a hírlevelünkre, valamint kövess minket Instagramon és Facebookon.

Mindenképp a négy lépésnek megfelelően kell használnom a termékeket?

A négy lépéses arcápolási rituálé az ajánlott használati módszere a Hada Labo Tokyo krémeknek. Ez azonban nem jelenti azt, hogy a krémek önmagukban ne lennének hatékonyak. 

Miért olyan fontos a négy lépéses arcápolási rituálé?

 A japán kultúrában kinézettel való törődés és a bőröregedés megelőzése egy elengedhetetlen része az életnek. Az arcápolási rituálé éppen ezért nem egy olyan folyamat, amit más teendőkkel párhuzamosan, vagy futtában csinálnak, sokkal inkább egy fontos és pontosan megtervezett része a nők napirendjének. A megfelelően végrehajtott bőrápolás egészséges diétával, elegendő alvással és testmozgással kísérve biztosítja az ázsiai nők bőre számára a híresen fiatalos, hibátlan megjelenést.

Most, hogy Magyarországon is elérhetőek a Hada Labo termékek, a magyar nők is kipróbálhatják a négy lépéses arcápolási rituálé hatását, beépíthetik a folyamatot a napi elfoglaltságaik közé.

Tartalmaznak állati eredetű összetevőket a Hada Labo Tokyo termékek?

Az egyetlen nem vegán összetevő, amit krémeink tartalmaznak a tengeri eredetű kollagén. Ezt az összetevőt a Red Line termékvonalban kapható termékeink tartalmazzák, tehát a White Line termékvonal krémei vegán termékek. 

Segíts nekünk megtalálni a legfontosabb kérdéseket! Ha felmerül benned egy kérdés a Hada Labo Tokyo márkával, rendeléssel, kiszállítással, akciókkal, összetevőkkel, megjelenésekkel stb. kapcsolatban, tedd fel nekünk az alábbi elérhetőségeken: 

Email: 

info@hadalabotokyo.hu 

Közösségi média: 

@hadalabotokyohungary

                     

 

Fizetési lehetőségek

Sprinter utánvét (490Ft)

Banki átutalás

Bankkártyás fizetés- Barionnal

 

Elérhetőségek 

info@hadalabotokyo.hu

Közösségi média 

@hadalabotokyohungary

                     

Fizetési lehetőségek

Sprinter utánvét (490Ft)

Banki átutalás

Bankkártyás fizetés

 

Elérhetőségek 

info@hadalabotokyo.hu

Közösségi média 

@hadalabotokyohungary

                                  

0
0 termék