A hialuronsav szerepe a japán arcápolásban 

Biztosan feltűnt már nektek, hogy a japán arcápolás egyik alapösszetevője a hialuronsav, mely minden Hada Labo Tokyo krémben megtalálható. A négy lépéses arcápolás során négyszer kapja meg a bőr ugyanazt az összetevőt, a Szuper Hialuronsav™ formulát. De miért is kell ennyiszer alkalmazni a hilauronsavat? Ebben a cikkünkben röviden bemutatjuk a japán arcápolás lényegét, célját, valamint a hialuronsav, mint csodaösszetevő néhány fontos tulajdonságát.

A japán nők bőrét általában a Mochi nevezetű desszerthez szokták hasonlítani, ami egy ruganyos, tömör és ragyogó állagú sütemény. Ahhoz, hogy a bőrünket is hasonló jelzőkkel illethessük, magas hidratációra (legfőképpen hialuronsav által) és a négy lépéses arcápolási rutin betartására van szükségünk.

A Hada Labo Tokyo krémek egyik legfontosabb összetevője, a Szuper Hialuronsav™, amely más magas hialuronsav tartalmú krémekkel szemben nem egy, hanem három hialuronsav típus és így három különböző méretű molekula, a HA+, a Micro HA és a Macro HA kombinációjából tevődik össze. A formulát a Rohto Pharmaceuticals japán laboratóriumában fejlesztették ki, annak érdekében, hogy a bőr különböző rétegeiben hatékony és hosszantartó hidratációt nyújtson. Ezt az egyedi összetevőt mindegyik krémünkben megtalálhatjátok különböző koncentrációkban és más-más fontos összetevőkkel kiegészítve.

 

hialuronsav tehát a Hada Labo krémek elengedhetetlen összetevője. De mit is érdemes tudni erről az anyagról?  

  

  1. A hialuronsav természetesen is megtalálható az emberi szervezetben.

hialuronsav nagy méretű molekula, ami az emberi test minden szövetében megtalálható. A testünkben található hialuronsav több, mint fele a bőrünket hidratálja, körülbelül harmada az izmokban és a csontokban síkosító hatást kelt, a maradék pedig elszórtan a többi szövetünkben található. 

 

  1. Miért tartja mindenki csodaszernek?

A hialuronsavnak kiemelkedő hidratáló képessége van. Egy gramm hialuronsav akár 6 liter vizet is képes megkötni. De amellett, hogy hidratál, támogatja a bőr regenerációját, puhítja a bőrt és gyulladáscsökkentő hatású is.

 

  1. Mi a szerepe az Anti-Aging bőrápolásban?

hialuronsav termelés sajnos az öregedéssel egyidőben csökken, így a hatóanyag termelése 40 éves korunkra akár a felére is csökkenhet. Ezzel arányosan kezd el ráncosodni a bőr, amit jelentős mértékben a nem megfelelő hidratáltság eredményez. A hialuronsav segít feltölteni az apróbb ráncokat, így az Anti-Aging arcápolási rutinban is fontos szerepe van.

 

A japán arcápolási rituálé tehát úgy lett kialakítva, hogy az arc tisztítása után rétegezve különböző hidratáló készítményeket alkalmazzunk, személyre szabhatóan a korunknak és az igényeinknek megfelelően. A cél a Mochi bőr elérése, a legfontosabb eszköz pedig a hialuronsav.

Fizetési lehetőségek

Sprinter utánvét (490Ft)

Banki átutalás

Bankkártyás fizetés- Barionnal

 

Elérhetőségek 

info@hadalabotokyo.hu

Közösségi média 

@hadalabotokyohungary

                     

Fizetési lehetőségek

Sprinter utánvét (490Ft)

Banki átutalás

Bankkártyás fizetés

 

Elérhetőségek 

info@hadalabotokyo.hu

Közösségi média 

@hadalabotokyohungary

                                  

0
0 termék